مصدق دستگیر، و در دادگاه نظامی شاه محاکمه و به خاطر خیانت محکوم شد. در این میان شاه به وضوح در پاسخ به درخواست مخالفان، از لزوم برکناری دولت از روشهای قانونی سخن میگفت. در گزارشهای سیا آمده است که هدف عملیات آژاکس، بازسازی منزلت و قدرت شاه و جایگزینی دولت مصدق با دولتی بود که ایران را با سیاستهای سازنده اداره کند و دولتهای غربی بتوانند درباره بازار نفت با آن به توافق برسند. در این راستا سیاست دولتهای آمریکا و بریتانیا پذیرش «لفظی» ملی شدن صنعت نفت در نظر و تداوم کنترل ارسال نفت به بازارهای جهانی در عمل بود. این اسناد نشان میدهند که حضور شوروی در همسایگی ایران، حساسیت ویژهای در دولتهای آمریکا پس از جنگ جهانی (هری ترومن و دوایت آیزنهاور) ایجاد کرده بود. در شصتمین سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، آرشیو امنیت ملی آمریکا اسنادی را منتشر کرد که با نشان دادن نقش آژانس اطلاعات مرکزی (سیا) در رهبری کودتا، آن را بخشی از فعالیت سیاست خارجی آمریکا بهشمار آورد. اسناد منتشر شده وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا به خوبی نشان میدهد که آمریکاییها در ایران بیش از هر چیز نگرانیهای ژئواستراتژیک داشتند. پژوهشها نشان میدهد که میزان سروم کلسترول، تیروکسین و اسید اوره در خون به طرز قابل ملاحظهای افزایش مییابد.
رژیم فستینگ چند روزه است
شبکه بدامن دستگاه مطبوعاتی وابسته به شرکت نفت ایران و انگلیس هم با نوشتن مقاله و پخش اخبار و دامن زدن به شایعات نقش خود را ایفا میکردند. که به گفته مقامهای آمریکایی نقش کلیدی در برنامه هستهای دارند را به فهرست جدید تحریمها علیه ایران افزودهاست. او برنامه خود را اجرای این قانون و نیز اصلاح قانون انتخابات اعلام کرد. در ۲۱ دسامبر ۱۹۵۳، او به سه سال زندان محکوم شد، و سپس برای باقی عمرش در بازداشت خانگی قرار داده شد. تیمسار محمدتقی ریاحی رئیس ستاد به ۳ سال زندان محکوم شد. مهمترین دلیل آن افزایش بیسابقه کمکهای مالی دولت آمریکا در دوران نخستوزیری مصدق به ایران بود. افرادی چون احمد قوام (قوام السلطنه)، علی سهیلی، محمد ساعد مراغهای، ابراهیم حکیمی و عبدالحسین هژیر در این دوران به مقام نخستوزیری رسیدند. در ایران دوران کودتای ۲۸ مرداد، قبل و بعد از جنگ دوم جهانی، سازمان مخفی اطلاعات بریتانیا به ریاست شاپور ریپورتر (فرزند اردشیر ریپورتر - اردشیر جی) که به عنوان رئیس (بعد از جنگ دوم جهانی) شبکه اطلاعاتی بریتانیا در ایران اقامت داشت بر حوادث مهمی تأثیر نهاده و نقش اصلی و تعیینکننده داشت.
در واقع شما بعد از شام چیزی نمیخورید و صبحانه را نیز بیخیال میشوید. قانون تدبیر:مطابق این قانون اگر کسی به برده خود بگوید: تو بعد از مرگ من آزادی، بعد از مرگ مولی (مالکش) این بنده آزاد است. دیگر هواداران مصدق زندانی شدند، و هواداران متعددی مجازات مرگ گرفتند. نخستین مخالفان مصدق وابستگان شرکت نفت ایران و انگلیس و هواداران سیاست بریتانیا در ایران بودند. به همین جهت نیز آمریکا تا سال ۱۳۳۲ خورشیدی (۱۹۵۳ میلادی) هوادار ملی شدن نفت ایران بود. مصدق سعی کرد تا با شرکت نفت ایران و انگلیس مذاکره کند ولی شرکت پیشنهاد مصالحه او را رد کرد. مصدق برای رفع تحریمها آماده بود کلیه ضرر و زیان شرکت در مورد تجهیزات را پرداخت کند ولی انگلیس و آمریکا اصرار میکردند که ایران باید سودی را که انگلیس در مدت باقیمانده از قرارداد ۱۹۳۳ یعنی تا ۱۹۹۳ قرار بود بدست بیاورد پرداخت کند. از خرداد ۱۳۳۰ تا اسفند ۱۳۳۱ پنج پیشنهاد نفت توسط انگلیس آمریکا و بانک جهانی به مصدق ارائه شد. کرمیت روزولت، رئیس خاور نزدیک و آفریقای سیا با رئیس دفتر ایران سیا، راجر گولران، و دو افسر سیا در بیروت دیدار میکند و در ۱۴ ژوئن ۱۹۵۳ (۲۴ خرداد ۳۲) طرح چگونه رژیم فستینگ بگیریم کودتا به دفتر سرویس اطلاعات سری بریتانیا ارائه میشود. Content was c reated with the help of GSA C ontent G en erator Dem ov er sion!
آنها همچنین به چرچیل نیز خبر دادند که آماده کودتا باشد. همچنین پیداست که سپهبد فضلالله زاهدی انتخاب آمریکا برای فرماندهی کودتا بوده و بسیاری از فعالیتهای پیش از کودتا را نیز، عاملان آمریکا و نه خود فضلالله زاهدی به انجام میرساندند. در سال ۲۰۲۳, سیا اعتراف کرد که پشتیبانی از کودتا عملی «غیردمکراتیک» بودهاست. در سطح پایینتر، نقش نمایندگان بریتانیا و به ویژه برادران رشیدیان پررنگتر بودهاست که میتوانستند سران آشوب طلب و مردم عادی را با پول علیه مصدق بشورانند. بعدها چرچیل، به عنوان نخستوزیر وقت بریتانیا، نقش سرنوشتسازی در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ ایفا کرد. سر اردشیر ریپورتر (اردشیر جی) مجری دستورهای وزیر جنگ وقت بریتانیا، یعنی سر وینستون چرچیل، بود. از سوی دیگر، با پایان گرفتن جنگ جهانی دوم طرز فکر و پیروی از جنبشهای استقلالجو و ضد امپریالیستی در دنیا رو به گسترش بود و در ایران نیز نگاه ملیگرایانه جایگاه ویژهای در سیاست ایران پیدا میکرد. پایه اصلی این جبهه محمد مصدق بود. در ۱۳۲۸ خوشیدی (۱۹۴۹ میلادی) وی جبهه ملی ایران را تشکیل داد که نهضتی متشکل از ملیگرایان، روشنفکران سوسیالیست غیر توده ای، خانها قشقایی (ناصر، محمد حسین و خسرو قشقایی) که ریاست ایل قشقایی را برعهده داشتند و افراد طبقه دینی (مشتمل بر گروه متعصب افراطی راست) و بازاریان بود.
رژیم فستینگ یعنی چی نبودهاید. و واقعا باید|چرا هیچ کس درباره چگونه رژیم فستینگ بگیریم, صحبت نمی کند و امروز چه کاری باید انجام دهید|مقاله غیرمعمول حقایقی را در مورد چگونه رژیم فستینگ بگیریم, به شما می دهد که فقط تعداد کمی از افراد از وجود آنها می دانند}
در اینجا بیشتر به بررسی وب سایت ولاگ رژیم فستینگ.